grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. βάζει τέλος στο χρόνιο πρόβλημα της θραύσης του αγωγού επί της οδού Ναυπλίου – Δρεπάνου - Τολού (ΚΟΜΒΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ - ΛΕΥΚΑΚΙΑ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. βάζει τέλος στο χρόνιο πρόβλημα της θραύσης του αγωγού επί της οδού Ναυπλίου – Δρεπάνου - Τολού (ΚΟΜΒΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ - ΛΕΥΚΑΚΙΑ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. βάζει τέλος στο χρόνιο πρόβλημα της θραύσης του αγωγού επί της οδού Ναυπλίου – Δρεπάνου - Τολού

(ΚΟΜΒΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ - ΛΕΥΚΑΚΙΑ)

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. προχωρά στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για το Έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ». (ΚΟΜΒΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ - ΛΕΥΚΑΚΙΑ)

Σκοπός του Έργου είναι η αντικατάσταση τμήματος του κεντρικού αγωγού υδροδότησης επί της Επαρχιακής οδού Ναυπλίου – Τολού, καθώς και τμήματος του δευτερεύοντος δικτύου ύδρευσης για την υδροδότηση των παρακείμενων οικιών.

Το Έργο θα εξυπηρετήσει ένα πολύ σημαντικό στόχο, αυτόν της απρόσκοπτης υδροδότησης του Τέως Δήμου Ασίνης.

Ο Προϋπολογισμός του Έργου ανέρχεται σε 560.000 ευρώ.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. πιστή στο καθήκον της, αυτό της εξυπηρέτησης των καταναλωτών, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και προχωρεί σε συνεργασίες με άλλους θεσμικούς φορείς (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ), επιλύοντας χρόνια προβλήματα που στην προκειμένη περίπτωση έχουν να κάνουν και με την οδική ασφάλεια.