grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του το Κολυμβητήριο Ναυπλίου από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του το Κολυμβητήριο Ναυπλίου από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του το Κολυμβητήριο Ναυπλίου από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας συντήρησης και των αναγκαίων επισκευών, το κολυμβητήριό μας λειτουργεί και πάλι από τις 28/02/2022. Οι συντηρήσεις μας διήρκεσαν ακριβώς τέσσερις εβδομάδες όπως ήταν το χρονοδιάγραμμα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έγιναν αλλεπάλληλες παρεμβάσεις προκειμένου το κολυμβητήριό μας να επανέλθει στην κατάσταση που αρμόζει στην πόλη μας και στους αθλούμενούς μας. Έγιναν επισκευές και συντηρήσεις στα αποδυτήρια, στην κερκίδα, στον περιβάλλοντα χώρο και στην κολυμβητική δεξαμενή (στεγάνωση, αντικατάσταση πλακιδίων, απομάκρυνση αλάτων).

Επίσης, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στον μηχανολογικό εξοπλισμό: επισκευή των μοτέρ ανακύκλωσης του νερού, επισκευή των φίλτρων και αντικατάσταση της άμμου των φίλτρων, προμήθεια καινούργιων χλωριωτήρων, αντικατάσταση του λέβητα θέρμανσης (με καινούργιο νέας τεχνολογίας ώστε να εξοικονομείται ενέργεια), επισκευή καυστήρων και εναλλακτών και γενική επισκευή και συντήρηση των σωληνώσεων.

Επίσης, έγινε ανακατασκευή της μικρής πισίνας εκμάθησης με ολική αντικατάσταση της μόνωσης, επισκευή της υπερχείλισης και αντικατάσταση των πλακιδίων.

Τέλος, όλα τα ανωτέρω σε συνδυασμό με την προμήθεια ισοθερμικού καλύμματος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είχαν ως αποτέλεσμα την επαναφορά του κολυμβητηρίου μας σε συνθήκες πλήρους λειτουργίας καθ’ όλο το έτος. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που ένας ακόμα σημαντικός αθλητικός χώρος αποδίδεται στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης στις συνθήκες που αξίζουν στο Ναύπλιο.