grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την δωρεά δύο ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αργολίδας από το ίδρυμα "ΚΩΣΤΑΣ Μ. ΛΕΜΟΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την δωρεά δύο ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αργολίδας από το ίδρυμα "ΚΩΣΤΑΣ Μ. ΛΕΜΟΣ"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την δωρεά δύο ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αργολίδας από το ίδρυμα "ΚΩΣΤΑΣ Μ. ΛΕΜΟΣ"

Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες προς το ίδρυμα "ΚΩΣΤΑΣ Μ. ΛΕΜΟΣ" για τη μεγάλη του δωρεά, δύο υπερσύγχρονων ασθενοφόρων προς το ΕΚΑΒ Αργολίδας, για την πληρέστερη και ουσιαστικότερη κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του Νομού μας.

Η ευαισθητοποίηση της οικογένειας Λεμού αποτελεί πολύτιμη βοήθεια και έμπρακτη στήριξη στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας για τους συμπολίτες μας.

Με τη δωρεά αυτή υποστηρίζεται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ Αργολίδας με τους εργαζομένους του, που αγωνίζονται νυχθημερόν για την προάσπιση της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας και είναι άξιοι συγχαρητηρίων γι’ αυτό.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται έμπρακτα πως με συνεργατικό πνεύμα, με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο μπορούμε να πετύχουμε πολλά προς όφελος της κοινωνίας μας.