grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Προσφορά αλληλεγγύης του Δήμου Ναυπλιέων στους πυρόπληκτους στις Ροβιές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Προσφορά αλληλεγγύης του Δήμου Ναυπλιέων στους πυρόπληκτους στις Ροβιές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσφορά αλληλεγγύης του Δήμου Ναυπλιέων στους πυρόπληκτους στις Ροβιές

Έφτασε σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου, η αποστολή αλληλεγγύης του Δήμου Ναυπλιέων στις Ροβιές Ευβοίας. Μέσα από συντονισμένες ενέργειες και με την εποπτεία της αποστολής από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο παραδόθηκαν στον Πρόεδρο της Κοινότητας Ροβιών κ. Θοδωρή Φέρη ένα φορτηγό γεμάτο τρόφιμα μακράς διαρκείας, φαρμακευτικό υλικό, τροφές ζώων και εμφιαλωμένα νερά μαζί με χυμούς.

Την αποστολή συνόδευσαν εκ μέρους του Δήμου Ναυπλιέων ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Λέντζος και το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Ιωάννης Καζάς.

Όλα τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές των συμπολιτών μας, τοπικούς φορείς, πολιτιστικούς/αθλητικούς συλλόγους καθώς και επιχειρηματίες. Η παρουσία εκατοντάδων συνδημοτών μας όλων των ηλικιών που προσήλθαν όλες αυτές τις μέρες στα σημεία συγκέντρωσης ήταν συγκινητική.

Ο Δήμος μας στέκεται αλληλέγγυος απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχασαν σχεδόν τα πάντα από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες πάντα στη πρώτη γραμμή του καθήκοντος με αίσθημα σεβασμού και αξιοπρέπειας στην ανθρώπινη ζωή.