ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :«Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon 2019» Ευχαριστήριο και Συγχαρητήριο μήνυμα εθελοντών Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

«Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon 2019»

        Ευχαριστήριο και Συγχαρητήριο μήνυμα εθελοντών Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019 στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, στέλνει τις θερμότερες ευχαριστίες της σε όλους τους εθελοντές και τους εθελοντικούς φορείς για την έμπρακτη και ανιδιοτελή στήριξη της Διοργάνωσης και τους συγχαίρει για το εξαιρετικό τους έργο!

Η Ο.Ε. αισθάνεται ότι πέτυχε και με την δική σας σημαντική υποστήριξη και συν- αντίληψη στην προσπάθειά της, για τη διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία, των αγωνιστικών εκδηλώσεων που στόχο είχαν την συμμετοχή χιλιάδων αγωνιζομένων αθλητών και φιλάθλων δρομέων αλλά και του συνόλου των μαθητών της Αργολίδας σε έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνέπεια, το χαμόγελό και την ακούραστη παρουσία όλων των εθελοντών, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα των δρομέων κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Διοργάνωσης!

Τίποτα δεν θα είχε γίνει, χωρίς την ψυχή της Διοργάνωσής μας, τους εθελοντές μας!

Η Οργανωτική Επιτροπή και το Πρόγραμμα Εθελοντισμού νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς για την εθελοντική τους παρουσία και προσφορά τους παρακάτω φορείς:

Αλλά και όλους τους ατομικούς εθελοντές και τις εθελόντριές μας, για την πολύτιμη βοήθεια και την έμπρακτη στήριξη της Διοργάνωσης.

Σας ευχαριστούμε!

Καλή αντάμωση στον Παλαμήδειο Άθλο 2019