ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Nafplio Marathon 2019» «Τρέξε τη διαδρομή, ζήσε την εμπειρία!» Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου τρέχει χέρι-χέρι με την τεχνολογία και πρωτοπορεί! Live tracking μετηνεφαρμογήτης MYLAPS, Sporthive Live Events! Ανακοίνωση συμμετοχής πρωταθλητών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019Nafplio Marathon 2019»

«Τρέξε τη διαδρομή, ζήσε την εμπειρία!»

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου τρέχει χέρι-χέρι με την τεχνολογία και πρωτοπορεί!

Live tracking μετηνεφαρμογήτης MYLAPS, Sporthive Live Events!

Ανακοίνωση συμμετοχής πρωταθλητών.

Το ολοκαίνουργιο application του Nafplio Marathon είναι έτοιμο και αναμένει όλους τους συμμετέχοντες να το κατεβάσουν και να απολαύσουν τις υπηρεσίες του!

Πρόκειται για την εφαρμογή livetracking της MYLAPSη οποία δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης έως και 20 δρομέων, της ενημέρωσης για τους προπορευόμενους δρομείς στον εν εξελίξει αγώνα, καθώς και τη δυνατότητα να μοιραστεί κανείς, live τον αγώνα του!

Η εφαρμογή προσφέρει επιπλέον και δυνατότητα εγγραφής στους αγώνες του NafplioMarathon, τις βασικές συνδέσεις πληροφοριών σε αντιστοιχία με την ιστοσελίδα, ειδοποιήσεις από τα socialmedia του αγώνα και μία γκάμα επιλογών για…selfies αγωνιστικές φωτογραφίες και όχι μόνο!

Ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου είναι η δεύτερη Διοργάνωση στην χώρα μας, μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που υλοποιεί και προσφέρει αυτή την υπηρεσία στους δρομείς.

Το livetracking αφορά μόνο στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου δρόμου. Οι υπόλοιπες δυνατότητες όμως, είναι ανοιχτές σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους θεατές και τους εθελοντές μας!

Βήματα εγκατάστασης της εφαρμογής:

*Η εφαρμογή είναι συμβατή και σε λογισμικό Android και iOS.

Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε την συμμετοχή πρωταθλητών και πρωταθλητριών στους αγώνες του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου θα πάρουν μέρος ο Χριστόφορος Μερούσης, ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, η Ντενίζ Δημάκη! Στα 5χλμ. θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε την Ανδρικοπούλου Ζωή, την Μπερδούση Κατερίνα και άλλους πρωταθλητές.

Ευχόμαστε σε όλους καλό αγώνα!

Δείτε το βίντεο προβολής του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019:

 https://goo.gl/K4d4xU   

Ελάτε στο Ναύπλιο για τον πρώτο Μαραθώνιο της άνοιξης και απολαύστε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων!

Προτεινόμενα:

Mε την υποστήριξη της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας “Sports Excellence” που λειτουργεί κάτω από την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνώνκαι με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Και φυσικά μην ξεχνάμε το Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Μαραθωνίου Ναυπλίου, την Μαραθώνια Νύχτα εκπτώσεων και το PastaParty.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις παράλληλες εκδηλώσεις , δράσεις & προγράμματα επισκεφτείτε τον οδηγό επισκέπτη:  https://www.nafpliomarathon.gr/odigos-episkepti/

Οι online ατομικές εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24/02 και ώρα 00:00.  https://www.nafpliomarathon.gr/engrafes/eidi-engrafis/

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν κατόπιν διαθεσιμότητας στο Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου και να κάνουμε όλοι μαζί μία διαδρομή, εμπειρία μιας ζωής!