grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους αλλά και όλους τους δρομείς για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους αλλά και όλους τους δρομείς για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους αλλά και όλους τους δρομείς για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί πολύ για την σημαντική συμβολή τους:

  • την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, την Τροχαία Ναυπλίου, το Λιμενικό Σώμα, το ΚΕΜΧ Ναυπλίου και 747ΕΤΜΧ Λουτρακείου, την Πυροσβεστική και το Νοσοκομείο Ναυπλίου.
  • Την Εκπαιδευτική κοινότητα και ιδιαίτερα την Δ/νση Δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για την σχεδόν συνολική συμμετοχή των Μαθητών της Αργολίδας στην αθλητική γιορτής.
  • Τον Εμπορικό Σύλλογο και τις επαγγελματικές τάξεις, τους Συλλόγους Ξενοδόχων.
  • Τους Δημότες που αγκάλιασαν την μεγάλη αθλητική γιορτή με την καθολική παρουσία τους.
  • Το προσωπικό του Δήμου, του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, όλους τους πολιτιστικούς και Εθελοντικούς συλλόγους του Δήμου για την υποστήριξη των αγωνιστικών εκδηλώσεων φορείς, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, τους Κριτές, την ΦΙΛΜΑ, την V-STROM, τους Σαμαρείτες και Νοσηλευτές του ΕΕΣ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και όλους τους ατομικούς Εθελοντές.

Επίσης ευχαριστεί για την ευγενική υποστήριξή τους στην διοργάνωση την Αρχαιολογική Υπηρεσία Αργολίδας και το Ερρίκος Ντυνάν HospitalCenter.

Μεγάλοι χορηγοί του 5ου Μαραθωνίου του Ναυπλίου ήταν: η NewBalance, το ΦΟΥΓΑΡΟ και η Οικογένεια Χριστοδούλου.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν: το Ι.ΚΤΕΟ Αργολίδας- AUTOVISION, AMALIAHOTEL, AMSTELFree, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Dole, HIGH5

Προμηθευτές ήταν:, Tottis ΠΟΙΟΤΗΣ, ΚΤΕΛ Αργολίδας, Σύλλογος Καταλυμάτων Ξένιος Δίας, Ξένον - 3sixty, SKODA Ηλιόπουλος, ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. , MIDEAFRUIT, ΗΛΙΟΣ Βιομηχανία Ζυμαρικών και το Pharm 24.gr.

Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν οι: Nova, ΕΡΤ3, ΕΡΤ Περιφέρεια, STARTV, TVBEST, ΕΡΑ σπορ, Sport24, GTP, RunningNews, DiscoverNafplio καθώς και οι Τοπικοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί Sfera, Star, ΣΚΑΙ Αργολίδας και DRiFm.

Tέλος για πρώτη φορά έγινε σημαντική παρέμβαση με δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης αλλά και ουσιαστικής αξιοποίησης του μεγάλου όγκου απορριμμάτων που δημιουργούνται την ημέρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων!

Η ανακύκλωση των πλαστικών μπουκαλιών καθώς και το πρόγραμμα συλλογής και επαναχρησιμοποίησης των αθλητικών παπουτσιών «Άστα να τρέξουν ξανά» πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον φορέα «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο-Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+»

Συμμετείχαν όλοι στην μεγάλη γιορτή!!!

Καλή συνάντηση στον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου στις 3 Μαρτίου του 2019

12/3/2018