grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Δήμο Ναυπλιέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Δήμο Ναυπλιέων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Δήμο Ναυπλιέων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Παρασκευή  το μεσημέρι στην αίθουσα του Βουλευτικού οι εργαζόμενοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου.

Ο Δήμαρχος  καταρχήν ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ στη συνέχεια έκανε μία σύντομη αναδρομή των πεπραγμένων του Δήμου κατά το πρώτο  εξάμηνο  ανάληψης των νέων καθηκόντων του τονίζοντας ότι «έξι μήνες  μετά, μέσα από την νέα μου θέση μπορώ να σας πω ότι είμαι πιο αισιόδοξος και να δεσμευτώ μπροστά σας και να σας πω ότι τα καλύτερα για την πόλη μας έρχονται. Στο Ναύπλιο η επόμενη μέρα μπορεί να ελπίζει».

Τόνισε επίσης, ότι πρέπει πρώτα από όλους εμείς οι ίδιοι να πιστέψουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, μπορούμε με την αγάπη μας να πετύχουμε το στόχο μας.

Ο κ. Κωστούρος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά είπε «ανέτρεψαν μια αρνητική παράδοση, ότι οι εργαζόμενοι είναι για να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί σε αυτή τη χρονιά που πέρασε, υπερέβησαν τον εαυτό τους. Με μειωμένες τις αποδοχές έως και 50%, είναι δίπλα στους δημότες ή στους δρόμους νύχτα και μέρα, με κακές καιρικές συνθήκες τους βλέπετε να σκουπίζουν, τους βλέπετε να εξωραΐζουν την πόλη μας».

Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος κάλεσε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου να συνεχίσουν την καλή προσπάθεια που κάνουν ζητώντας τους χαρακτηριστικά να εφαρμόσουν για να περάσει η  φουρτούνα της εποχής αυτά που κάνουν και στο σπιτικό μας , δηλαδή περιορισμό δαπανών, στοχευμένες δράσεις και περισσότερη δουλειά.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας όπου τυχερός αναδείχθηκε ο δημοτικός υπάλληλος σχολικός φύλακας Γιώργος Ρέππας.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς ο οποίος αφού ευχήθηκε προσωπική υγεία και πρόοδο στους εργαζόμενους τους κάλεσε  να συνεχίσουν την καλή προσπάθεια που κάνουν δηλώνοντας πως παραμένει πάντα στο πλευρό τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος του ΔΣ. Παναγιώτης Μπούκουρης, ο γραμματέας του Δ.Σ. Βαγγέλης Βλαχάκης, .ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης Ανδρέας Βασιλείου, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Βαμβακάς, Βλαχόπουλος, Δήμας, Λυκομήτρος, Τζαρίμας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κύριος Αρματάς, πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κύριος Σταύρος Αυγουστόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΟΚΟΙΠΑΝ κύριος Μπακέας

 

18/01/2013