grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις «Παλαμήδειος Άθλος 2021 – Nafplio Castle Run 2021» «Επίσημα αποτελέσματα, Φωτογραφίες δρομέων και Δίπλωμα συμμετοχής»

«Παλαμήδειος Άθλος 2021 – Nafplio Castle Run 2021» «Επίσημα αποτελέσματα, Φωτογραφίες δρομέων και Δίπλωμα συμμετοχής»

dromeis palamhdeiou

Με την τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και το πλήθος των εγγεγραμμένων - συμμετεχόντων να ξεπερνά τους 1.100 δρομείς, από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, πάρα τις αντίξοες πρωινές καιρικές συνθήκες, με εξαιρετική επιτυχία ο 6ος Παλαμήδης Άθλος.

Η Οργανωτική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο web site της Διοργάνωσης.

Οι συμμετέχοντες στον Παλαμήδειο Άθλο 21 σε όλα τα αγωνίσματα, έχουν την δυνατότητα στην προσωπική τους καρτέλα να δουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία από την συμμετοχή τους, να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους καθώς και να κατεβάσουν τις αγωνιστικές φωτογραφίες τους επιλέγοντας το μενού Αποτελέσματα: https://www.nafpliocastlerun.gr/results-2021/

Oι προσωπικές φωτογραφίες των δρομέων είναι μια ακόμη προσφορά της Ο.Ε. των αγώνων. Όλοι οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα του Παλαμηδείου Άθλου 21, μπορούν επίσης να αναζητήσουν τις προσωπικές τους φωτογραφίες και στο παρακάτω link της ENERGY photos, πληκτρολογώντας στην αναζήτηση το προσωπικό τους bib number. https://www.energyphotos.gr/2021/Road/Nafplio-Castle-Run

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους που έγινε κάτω από ειδικές συνθήκες και με την εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων!

Καλή αντάμωση στον 7ο Παλαμήδειο Άθλο στις 27/11/2022, μαζί με τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την άλωση του Κάστρου και την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου.