grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις Πρόγραμμα «Βιβλιανάγνωσης» από τον Δήμο Ναυπλιέων

Πρόγραμμα «Βιβλιανάγνωσης» από τον Δήμο Ναυπλιέων

vivlianagnosi

O Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ ανακοινώνουν την συνεργασία τους με την ψυχή της «Παραμυθένιας Σκηνής», Θάλεια Αντωνιάδη και την έναρξη προγράμματος «βιβλιανάγνωσης», για παιδιά και όσους νιώθουν παιδιά, με ελεύθερη είσοδο, σε όλες τοπικές κοινότητες του δήμου.


Σε μια περίοδο όπου είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος της συντροφιάς, η μύηση στον κόσμο του βιβλίου, των ηρώων και ηρωίδων μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση μικρών και μεγάλων. Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, μέσα από τον αφηγηματικό λόγο του προγράμματος, στοχεύουν στην άμεση επικοινωνία, στην επαφή των συμμετεχόντων, στο μοίρασμα των ονείρων αλλά και των αγωνιών τους. Τέλος ελπίζουν κι εύχονται η συνεργασία αυτή να γίνει το όχημα για να ταξιδέψουν όλοι οι συμμετέχοντες σε έναν κόσμο αναζήτησης και ανακάλυψης γεμάτο ομορφιά, γνώση και ελπίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΔΟΠΠΑΤ στο τηλέφωνο 2752027153 προκειμένου να κρατήσουν θέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα, διότι λόγω των ειδικών συνθηκών εξαιτίας του covid-19 πρέπει να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

Για τις προβλεπόμενες θέσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.