grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις Ο Δήμος Ναυπλιέων όπως πάντα δίπλα στον εμπορικό κόσμο

Ο Δήμος Ναυπλιέων όπως πάντα δίπλα στον εμπορικό κόσμο

ST 2h lefki nyxta

Για δεύτερη χρονιά το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει τη μεγάλη γιορτή της αγοράς, τη γνωστή Λευκή Νύχτα, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας και φυσικά τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου κ.Βερδελή το Σάββατο τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 24.00, προσφέροντας στον κόσμο μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις για τα παιδιά με τη συμμετοχή κλόουν, face painting και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με μουσική συναυλία με τους καταξιωμένους DJ’s VALENTINO & NIKOS SOULIOTIS, ενώ παράλληλα θα διατίθενται κεράσματα στον κόσμο από τα μέλη του συλλόγου καφέ-εστιατόρων «Το Ανάπλι».

Σε κοινή  συνέντευξη που παραχώρησαν σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κωνσταντίνος Βερδελής και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος τονίστηκε η μεγάλη επιτυχία με την οποία πιστώθηκε η περσινή πρώτη διοργάνωση και τόσο ο εμπορικός – επιχειρηματικός κόσμος όσο και ο καταναλωτικός κόσμος την αναζητούν και την αναμένουν. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά από συντονισμένες ενέργειες και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ο σημαντικός αυτός θεσμός για την πόλη έχει έναν στόχο, η φετινή διοργάνωση να είναι ακόμη πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη και να ενισχυθεί η εμπορική κίνηση των καταστημάτων. Ο κ. Κωστούρος αναφέρθηκε σε όλες τις ενέργειες που αναπτύσσει η δημοτική Αρχή προκειμένου να υπάρχει κίνηση και αγοραστικό ενδιαφέρον στην πρωτεύουσα του Δήμου 365 ημέρες το χρόνο. Επεσήμανε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ενισχυθεί η συνεργασία και η συνέργεια μεταξύ των επιχειρήσεων και του δήμου, υπογράμμισε τέλος το νέο επιχειρηματικό υπόδειγμα που προωθεί ο δήμος για τη δημιουργία του OPEN MALL.

Η φετινή διοργάνωση θα μετατρέψει «την πόλη του Ναυπλίου σε μια γιορτή» και έχει σκοπό να τονώσει την αγορά αλλά και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα και εμπορεύματα των τοπικών καταστημάτων τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φώτης Δαμούλος.