Το Ναύπλιο αγκάλιασε ακόμα μια φορά τους μαραθωνοδρόμους του «Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 – Nafplio Marathon 2019» Μαραθώνιος Ναυπλίου & Κοινωνική Προσφορά!

marathonios19

Για μια ακόμα φορά η συμμετοχή των αθλητών και του κόσμου ήταν τεράστια, αφαιρώντας και πάλι το δικαίωμα αμφισβήτησης στους επικριτές του Ναυπλιώτικου Μαραθωνίου. 

Ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου έχει πλέον εδραιωθεί στις ψυχές των αθλητών και των θεατών, επιβεβαιώνοντας την απόφαση της δημοτικής αρχής να τον καθιερώσει.

 
 

Πίσω όμως από τα αστραφτερά πρόσωπα των συμμετεχόντων, τις εκδηλώσεις χαράς των νικητών «θα πρέπει να απονείμουμε ένα μεγάλο ‘ηθικό έπαθλο’ στους ‘αφανείς αθλητές’ στους μετέχοντες στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο πέτυχαν έναν σημαντικότατο άθλο, να κρατήσουν την πόλη καθαρή και απαστράπτουσα» υποστήριξε λίγη ώρα μετά την απονομή των επάθλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και κατέληξε: «Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που ξέρετε να στηρίζετε αυτά που στηρίζουν την πόλη το Δήμο και τους ανθρώπους τους».