grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις Τιμητικές διακρίσεις μαθητών που διακρίθηκαν στα 5 χλμ. του Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018

Τιμητικές διακρίσεις μαθητών που διακρίθηκαν στα 5 χλμ. του Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018

apotel mara8

  

 Παράλληλα με τις αγωνιστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Παλαμηδείου Άθλου 18, θα γίνουν την Παρασκευή 23/11/18 στην Αίθουσα 9 του ΦΟΥΓΑΡΟΥ και ώρα 18:00 κατά την διάρκεια της Δημοσιογραφικής διάσκεψής και οι τιμητικές βραβεύσεις των Μαθητών που διακρίθηκαν στα 5 χλμ. του Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018 στην κατηγορία των Γυμνασίων και Λυκείων.

  
 

Επίσης θα πραγματοποιηθούν και τιμητικές βραβεύσεις εκπροσώπων Θεσμικών και κοινωνικών φορέων. 

 

Ο «Παλαμήδειος Άθλος – Nafplio Castle Run» περιλαμβάνει τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ της αγωνιστικής ανόδου του κάστρου του Παλαμηδίου το οποίο αριθμεί 999 σκαλοπάτια (850μ. με ανωφέρεια) και στη συνέχεια συνδυάζεται με την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή 4,150 χλμ. καθόδου από το κάστρο, αποτελώντας έναν ενιαίο αγώνα 5 χλμ., τον Παλαμήδειο Άθλο. 

 

Η Διοργάνωση επιπλέον περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χλμ. με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. για όλους καθώς και 1.5 χλμ. junior run για τις μικρές ηλικίες και τους συνοδούς τους!

Για πληροφορίες:  https://www.nafpliocastlerun.gr/


Δείτε το promo-video του Παλαμήδειου Άθλου 18:  https://goo.gl/sje1fu

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του «Nafplio Castle Run» το τριήμερο 23-25/11/18!