grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Έκλεψε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022»

Έκλεψε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022»

expo2022 kostouros

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν στις 16 Νοεμβρίου 2022 τα εγκαίνια της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».Με το μήνυμα «Όλη η Πελοπόννησος σε μία έκθεση» το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» άνοιξε τις πύλες της στο κοινό για 6η συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του κτιρίου Φραγκίστα στο 4ο χλμ. Άργους – Ναυπλίου.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταικούρας και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Πάνω από 140 εκθέτες θα φιλοξενηθούν στα περίπτερα της έκθεσης σε ένα άρτια οργανωμένο περιβάλλον όπου παραγωγοί και επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν στους χιλιάδες επισκέπτες τη μεγάλη και πολυποίκιλη επιχειρηματική δραστηριότητα της Πελοποννήσου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων στηρίζει την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» ως Μέγας Χορηγός ενώ συμμετέχει στην Έκθεση με ένα καινοτόμο, διαδραστικό και πρωτοποριακό Περίπτερο που θα προβάλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας. Ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του αποκόμισε θετικά σχόλια και αποτέλεσε πόλο έλξης των επισκεπτών. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλα βήματα εξωστρέφειας με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το Ναύπλιο κορυφαίο τουριστικό προορισμό 365 μέρες το χρόνο. Σε αυτό λοιπόν το τετραήμερο της Έκθεσης θα βρισκόμαστε στη θέση 12 με πολλές προτάσεις για αγαθά, υπηρεσίες, παραδοσιακές γεύσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και τουριστικές ευκαιρίες μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο χαιρετισμό του στα εγκαίνια της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» δήλωσε:

«Φίλες και φίλοι

Αγαπητοί προσκεκλημένοι

Σας καλωσορίζουμε στα εγκαίνια της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» μιας έκθεσης σταθμό στα επιχειρηματικά δρώμενα της Πελοποννήσου που η επιτυχία της στηρίζεται στη συλλογική προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να πραγματοποιούνται συνέργειες και συνεργασίες τέτοιου είδους προκειμένου η διοργάνωση αυτού του επιπέδου να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η φετινή Έκθεση αν και πραγματοποιείται σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες δίνει ένα κλίμα αισιοδοξίας μέσα

από την αναπτυξιακή προοπτική που δημιουργείται. Όσοι εκθέτες βρίσκεστε σήμερα εδώ αποτελείται το παράδειγμα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που δεν το βάζει κάτω αλλά διαμορφώνει το κλίμα της επόμενης μέρας με στόχο την αναπτυξιακή δυναμική του τόπου μας. Είστε άξιοι συγχαρητηρίων γιατί έχετε όραμα πάνω σε αυτό που κάνετε. Για όλους εμάς που ανταποκριθήκαμε σε αυτό το κάλεσμα έχουμε ένα όραμα, ένα κοινό σκοπό την ευημερία του τόπου μας. Ενότητα, ομοψυχία, σχέδιο και σκληρή δουλειά αποτελούν τη συνταγή της φετινής επιτυχίας. Καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις της Έκθεσης».