grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτριου Κωστούρου με εκπροσώπους των ΑμεΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτριου Κωστούρου με εκπροσώπους των ΑμεΑ

synanthsh me ekprosopous amea

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος συναντήθηκε στις 15 Μαρτίου 2022 με εκπροσώπους της ΕΣΑμεΑ και της ΠΟΜΑμεΑ Πελοποννήσου, παρουσία της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ράλλη και των Αντιδημάρχων Αλέξανδρου Λυκομήτρου, Κωνσταντίνου Ρούτουλα, Παναγιώτη Λέντζου, Ευάγγελου Λεβεντογιάννη, Γεώργιου Δρούγκα, στα πλαίσια ενημέρωσης που πραγματοποιούν για μια σειρά νέων δράσεων και παρεμβάσεων που θα προκύψουν από την υλοποίηση του προγράμματος «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ».

Το Πρόγραμμα αφορά ένα πλέγμα δράσεων που κινείται στην κατεύθυνση της βελτίωσης των υποδομών και της δημιουργίας νέων, στην καταπολέμηση των διακρίσεων και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

Ως Δήμος Ναυπλιέων θα σταθούμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια με σκοπό να καλυτερεύσουν οι συνθήκες και η ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία σε όλο το Δήμο υλοποιώντας δράσεις και παρεμβάσεις που στόχο θα έχουν από την μια την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας και από την άλλη την ευκολότερη πρόσβαση τους χωρίς εμπόδια παντού δείχνοντας έμπρακτα το σεβασμό μας στους συμπολίτες μας ΑμεΑ για ισονομία και ίσες ευκαιρίες.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος δήλωσε:

« Ήταν μία ουσιαστική συνάντηση, στο πλαίσιο της άψογης συνεργασίας μας με τους εκπροσώπους των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Σε αυτή τη συνεργασία θέλουμε να έχουμε και πρακτικά αποτελέσματα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση ωστόσο κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να κάνουμε ακόμα περισσότερα για ένα Δήμο Ναυπλιέων προσβάσιμο από όλους όπου οι Αρχές της Ισοπολιτείας και της Ισονομίας θα έχουν περιεχόμενο και δεν θα είναι απλά λόγια. Ευελπιστούμε στη νέα αυτή εποχή της συνεργασίας μας η πόλη μας να γίνει ανοιχτή και φιλική προς όλους και για όλους».