grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβούλιου Ναυπλίου για τα θάνατο του Δημητρίου Παπαγεωργόπουλου

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβούλιου Ναυπλίου για τα θάνατο του Δημητρίου Παπαγεωργόπουλου

emvlima dimos

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Nαυπλιέων,σήμερα Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, κατά την 7η κατεπείγουσα συνεδρίασή του , μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αείμνηστου Παπαγεωργόπουλου Δημητρίου του Ιωάννη, επί σειρά ετών Προέδρου της Κοινότητας Μιδέας, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος :

Ψήφισμα

1. Εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του αείμνηστου Παπαγεωργόπουλου Δημητρίου του Ιωάννη, επί σειρά ετών Προέδρου της Κοινότητας Μιδέας, ο οποίος υπήρξε ένας άνθρωπος που αγάπησε τον τόπο του, τον οποίο υπηρέτησε με ευθύνη, τίμησε τον Δήμο και την κοινωνία μας με την προσφορά του .

2. Διατυπώνει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένειά του.

3. Αντιπροσωπεία του Δημ. Συμβουλίου θα παραβρεθεί στην νεκρώσιμη ακολουθία που θα τελεστεί στον Ι.Ν Τιμίου Προδρόμου στην Κοιν. Μιδέας , σήμερα Παρασκευή 18-2-2022 και ώρα 14:00.

4. Δωρεά χρηματικού ποσού θα γίνει προς τιμήν του εκλιπόντος στο κοινωφελές ίδρυμα « Οίκος Ευγηρίας-Πρόνοια Μαρίας Κ.Ράδου ».