grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Tηλεδιάσκεψη για τη Μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουρισμού

Tηλεδιάσκεψη για τη Μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουρισμού

MEDYS 2016 3

Ξεκίνημα για τη Μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων με τηλεδιάσκεψη ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και της Προέδρου της Τουριστικής επιτροπής Ανάπτυξης Αντιδημάρχου Νάντιας Αναστασίου – Σμυρναίου με τα μέλη της Τουριστική Επιτροπής Ασπιώτη Έλενα, Σκαλίδη Μανώλη, την εκπρόσωπο του ΔΟΠΠΑΤ Βούλα Βαμβακά και τον μελετητή Δημοσθένη Μπρούσαλη.

Με βασικό γνώμονα την συνέργεια και την συμμετοχή, η Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης του Δήμου Ναυπλιέων, ξεκινάει δημιουργώντας την Ομάδα Έργου η οποία θέτει την βάση για την έναρξη διαβούλευσης στο πλαίσιο της «Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Ανάπτυξης».

Με κοινές ομαδικές τηλεδιασκέψεις, προσκλήσεις σε θεσμικούς φορείς και σε ιδιώτες η Ομάδα Έργου ανοίγει το πεδίο συλλογής προτάσεων και απόψεων.

Διαβούλευση με βασικούς άξονες και συλλογή απόψεων , ανοιχτή συζήτηση των «αποτελεσμάτων» το επόμενο βήμα μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο τουρισμός και ο σχεδιασμός του, μας αφορά όλους και μας χρειάζεται επίσης.

Η γνώμη όλων μετράει, ας γίνουμε συμμέτοχοι».

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου δήλωσε:

«Παρά την πρωτόγνωρη αυτή περίοδο που διανύουμε η οποία μας γεμίζει αβεβαιότητα για το μέλλον, εμείς δεν μένουμε αδρανείς. Με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας , και σε συνεργασία με ανθρώπους με διάθεση και γνώσεις για τον Τουριστικό κλάδο κάνουμε τα πρώτα βήματα στην εκπόνηση της Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ναυπλιέων. Όπως και ο Δήμαρχος μας Δημήτρης Κωστούρος δηλώνει συνεχώς, η συμμετοχή όλων των πολιτών θα είναι καθοριστική και θα φέρει το μέγιστο αποτέλεσμα.»