grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Στο βαθύ κόκκινο και ο Δήμος Ναυπλιέων – Τα μέτρα που ισχύουν

Στο βαθύ κόκκινο και ο Δήμος Ναυπλιέων – Τα μέτρα που ισχύουν

nafplio nyxterini lipsi

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κυρίου Νικόλαου Χαρδαλιά, η Αργολίδα περνάει στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, το γνωστό βαθύ κόκκινο.

Αυτό σημαίνει ότι από αύριο Πέμπτη 4 Μαρτίου έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στο Δήμο Ναυπλιέων, όπως επίσης κλειστό θα είναι και το δημοτικό αθλητικό κέντρο (εξαιρούνται όσοι εμπλέκονται, αθλητές, διαιτητές, βοηθοί διαιτητών, με τις κατηγορίες του ποδοσφαίρου Super League 1 και Super League 2, όπως επίσης και με την 1η κατηγορία Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης).

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργούν με το απαραίτητο προσωπικό και οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο σε εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη.

Για τα υπόλοιπα μέτρα που αφορούν τις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο όπως και ο Δήμος Ναυπλιέων , για παράδειγμα τι γίνεται με το λιανεμπόριο ή τους κωδικούς μετακίνησης, μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα covid19.gov.gr .

Προσοχή στις μετακινήσεις αφού υπάρχουν αλλαγές στο νούμερο 2, 4 και 6 όπως επίσης η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι από τις 19:00-06:00.

Ίσως να είναι και τα τελευταία σκληρά μέτρα που παίρνονται μέχρι να δούμε φως στην άκρη του τούνελ, πρέπει να κάνουμε υπομονή, να έχουμε δύναμη και να είμαστε ενωμένοι.

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα είναι δίπλα σε όλους τους δημότες που έχουν ανάγκη και τους καλεί να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Δήμου nafplio.gr για την αναλυτική λίστα με τα τηλέφωνα επικοινωνίας, ώστε να μπορούν να μεταβιβάσουν το αίτημα τους.

Τηρούμε τα μέτρα, πλένουμε καλά και συχνά τα χέρια μας, φοράμε με ορθό τρόπο τη μάσκα και κρατάμε αποστάσεις.