grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστουρου με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστουρου με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

kostoyros ralli dntes avaumias bvaumias

Συνάντηση γνωριμίας του Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και της Πρόεδρου των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, Μαρίας Ράλλη με τους Δ/ντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 στο Δημαρχείο Ναυπλίου.

Η εθιμοτυπική αυτή συνάντηση, είχε παράλληλα και ενημερωτικό χαρακτήρα περί των τρεχόντων θεμάτων σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων.

Ο Δήμαρχος άκουσε με ενδιαφέρον τις ιδέες και τις προτάσεις των νέων Διευθυντών, ώστε από κοινού να χαραχθεί μια στρατηγική προόδου για την Παιδεία στο Δήμο Ναυπλιέων.

Ο κύριος Κωστούρος και η κυρία Ράλλη συνεχάρησαν τους νέους διευθυντές για την ανάληψη των καθηκόντων τους με την προσδοκία να ευοδωθούν οι στόχοι και ο προγραμματισμός των παρεμβάσεων που συναποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης.