grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Ενημέρωση Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Ναυπλίου (ΔΕΥΑΝ )

Ενημέρωση Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Ναυπλίου (ΔΕΥΑΝ )

ΔΕΥΑΝ ktirio

Η υγειονομική κρίση που ξέσπασε στη χώρα μας, και όχι μόνο, δοκίμασε και δοκιμάζει τις αντοχές και την ανθεκτικότητα όλων των δημόσιων και δημοτικών συστημάτων, μεταξύ των οποίων και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Ναυπλίου (ΔΕΥΑΝ).

Αμέσως μόλις εξαγγέλθηκαν τα πρώτα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας, η ΔΕΥΑΝ με αίσθημα ευθύνης, ως κοινωφελής επιχείρηση:
✅ Μερίμνησε για την απόλυτη ασφάλεια των εγκαταστάσεών της, ώστε η υδροδότηση των πολιτών και η επεξεργασία των ακαθάρτων να είναι συνεχής και αδιάλειπτη.
✅ Ανέστειλε οποιαδήποτε διακοπή νερού, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, και σύμφωνα με τις δυνατότητές της στάθηκε στο πλευρό των πολιτών με στόχο την ανακούφισή τους.
Η Δημοτική Επιχείρηση δεν επιχορηγείται από τον κρατικό προϋπολογισμό, τα δε έσοδά της προέρχονται αποκλειστικά από τις υπηρεσίες που παρέχει στους πολίτες. Ο προγραμματισμός της Δ.Ε.Υ.Α.Ν., σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Παράταξης, έχει σαν στόχο την κάλυψη όλων των περιοχών του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων με υπηρεσίες Ύδρευσης – Αποχέτευσης, την ορθολογική λειτουργία της Επιχείρησης και την ικανοποίηση πελατών – χρηστών με σεβασμό στο περιβάλλον. Έγιναν αρκετές ενέργειες από πλευράς ΔΕΥΑΝ-ΕΔΕΥΑ (μείωση ΦΠΑ, μείωση τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας, κ.α.) και αναμένουμε από την κυβέρνηση μέτρα προς ανακούφιση.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους Δημότες, αλλά και στον καθένα σας προσωπικά, με σεβασμό και ελπίδα κατανόησης του θέματος, σας καλούμε να στηρίξετε την ΔΕΥΑΝ, αυτή την κρίσιμη στιγμή για όλους μας, εξοφλώντας το λογαριασμό σας, κάνοντας χρήση και όλων των διαθέσιμων ηλεκτρονικών επιλογών, ώστε να είναι σε θέση η ΔΕΥΑΝ να συνεχίσει την προσφορά έργου και υπηρεσιών, που τόσο πολύ εσείς αναμένετε. Η παροχή υπηρεσιών ύδρευσης αποχέτευσης της επιχείρησης θεωρείται αυτονόητη στο μυαλό όλων μας ταυτόχρονα όμως με την αυτονόητη πληρωμή και εξόφληση των οφειλών σε αυτή.