grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη και φέτος το Πάσχα ο Δήμος Ναυπλιέων

Δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη και φέτος το Πάσχα ο Δήμος Ναυπλιέων

nafplio apo psila

Δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη και φέτος το Πάσχα βρίσκεται ο Δήμος Ναυπλιέων πραγματοποιώντας διανομή πασχαλινών λαμπάδων για τα παιδιά, λαδιού, ειδών πρώτης ανάγκης κ.α σε μακροχρόνια άνεργους (1 έτους και άνω με την προσκόμιση κάρτας ανεργίας), σε Άτομα με Αναπηρία (ποσοστό 67% και άνω) και απόρους. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Μ.Τρίτη (14 Απριλίου) έως και την Μ.Πέμπτη (16 Απριλίου) από τις 9.00 έως και τις 18:00 στο χώρο του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου.

Στη διανομή των πακέτων καθοριστική είναι η συμβολή των ανθρώπων που εργάζονται στις δομές που έχουν δημιουργηθεί για την βοήθεια των συμπολιτών μας, των εθελοντών και όλων αυτών που συνδράμουν με κάθε τρόπο ώστε να έρθει εις πέρας αυτό το μεγάλο έργο που επιτελείται αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και την συμβολή του Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας κ.Ραφαήλ Μπαρού καθώς επίσης και των Προέδρων των δύο Νομικών Προσώπων του Δήμου, της κ.Ράλλη (ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων) και του κ.Μπούνου (ΔΟΚΟΙΠΑΝ).

Αναγνωρίζουμε όλη την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν οι συμπολίτες μας ώστε τις άγιες αυτές ημέρες κανείς να μη νιώθει μόνος και σε κανέναν να μη λείπει τίποτα. Όσοι έχουν αναλάβει την διανομή των «πακέτων αγάπης» τηρούν πάντα αυστηρά τις οδηγίες της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
#μένουμε_σπίτι #nafplio #Πάσχα #κορονοϊός #dimosnafpliewn