grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Ανακαινίσεις αποδυτηρίων και χώρων υγιεινής αλλά και παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό στα περιφερειακά γήπεδα του Δήμου Ναυπλιέων

Ανακαινίσεις αποδυτηρίων και χώρων υγιεινής αλλά και παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό στα περιφερειακά γήπεδα του Δήμου Ναυπλιέων

γηπεδα

Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται εργασίες στα περιφερειακά γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Ναυπλιέων με το βάρος να έχει πέσει στον ηλεκτροφωτισμό και στις ανακαινίσεις αποδυτηρίων και χώρων υγιεινής.

Στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας και Δρεπάνου ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό και έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες στα δύο αυτά γήπεδα που αφορούν την ανακαίνιση των αποδυτηρίων αλλά και των χώρων υγιεινής.

Σύντομα θα ανακαινισθούν και τα υπόλοιπα αποδυτήρια των υπολοίπων περιφερειακών γηπέδων, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε πως έχουν γίνει ήδη παρεμβάσεις και στο γήπεδο Παναριτίου αλλά και σε αυτό της Νέας Τίρυνθας.

Στόχος είναι όλοι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Ναυπλιέων να χρησιμοποιούνται από ομάδες και δημότες, παρέχοντας όλα αυτά που πρέπει ώστε η παρουσία τους εκεί να είναι μία ευχάριστη εμπειρία.