grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα «Ολοκληρώθηκε η πληρωμή των μελετών για την αναστήλωση – ανακαίνιση του Αγίου Νικολάου από τον Δήμο Ναυπλιέων»

«Ολοκληρώθηκε η πληρωμή των μελετών για την αναστήλωση – ανακαίνιση του Αγίου Νικολάου από τον Δήμο Ναυπλιέων»

ag nikolaos 2

Το ποσό των 35.000 € πλήρωσε ο Δήμος Ναυπλιέων ολοκληρώνοντας έτσι τη διαδικασία επιχορήγησης του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου.

Στόχος της επιχορήγησης είναι η εκπόνηση των μελετών σχετικά με την ανακαίνιση - αναστήλωση του ιερού ναού. Όπως αναγράφεται στην σύμβαση την οποία έχει συνάψει το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Αγίου Νικολάου με τους μελετητές, οι μελέτες θα κατατεθούν για τις σχετικές εγκρίσεις τρεις μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Για άλλη μια φορά ο Δήμος Ναυπλιέων και οι δημότες του στέκονται αρωγοί στην διατήρηση της πολιτιστικής και θρησκευτικής μας κληρονομιάς.

Να θυμίσουμε ότι και στο θέμα της προστασίας του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Γεωργίου ο Δήμος ήταν εκεί, εκτελώντας ένα έργο προϋπολογισμού 41.000€ και επιχορήγησε επίσης το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Αγίου Γεωργίου με 35.000€ για την ανακαίνιση του μνημείου του ιερού ναού του Αγίου Σπυρίδωνος.