grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Δημήτρης Κωστούρος: Η μάχη για την υπεράσπιση της λειτουργίας του νοσοκομείου μας συνεχής , σκληρή και καθολική

Δημήτρης Κωστούρος: Η μάχη για την υπεράσπιση της λειτουργίας του νοσοκομείου μας συνεχής , σκληρή και καθολική

kostouros dim

 Απαράδεκτη ενέργεια θεωρείται η πιθανή κατάργηση του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Ναυπλίου είχε δηλώσει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και δίνοντας συνέχεια των ενεργειών του ζήτησε και έκανε συνάντηση χθες το μεσημέρι με τη διοίκηση του νοσοκομείου, έχοντας μαζί του την αρμόδια επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του νοσοκομείου , η οποία απαρτίζεται από τους κ.κ. Βασιλόπουλο, Δρούγκα και Κοκκινόπουλο.

Κατά τη συνάντηση αυτή ο κ. Κωστούρος και οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι μέλη της επιτροπής με αιχμηρό λόγο και επιμονή απαίτησαν την ειλικρινή στάση όλων και γραπτώς την επιβεβαίωση της συνέχισης της απρόσκοπτης λειτουργίας του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου μας την αναβάθμισης του καθώς και γραπτή ενημέρωση σχετικά με τον σχεδιασμό που αφορά τις δύο νοσηλευτικές μονάδες. Ναυπλίου και Άργους.

Μη έχοντας ακόμα το αποτέλεσμα αυτό προχωράει σε σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τη λειτουργία του νοσοκομείου μας και την δρομολόγηση ενεργειών για την υπεράσπιση του αυτονόητου και αναφαίρετου δικαιώματος των δημοτών που δεν είναι άλλο από την πρόσβαση σε αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος επανέλαβε ότι η μάχη για την υπεράσπιση της λειτουργίας του νοσοκομείου μας είναι και θα παραμείνει σκληρή γιατί το δικαιούται ο τόπος μας και οι άνθρωποι του.