Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες μέσω gov.gr

Ο Δήμος Ναυπλιέων έχει ενταχθεί στο gov.gr και έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για πιστοποιητικά και βεβαιώσεις δημοτολογίου / ληξιαρχείου απευθείας και στο Δήμο αντί για τα ΚΕΠ.

Με τη νέα διαδικασία ο χρόνος απάντησης προς εσάς μειώνεται σημαντικά δεδομένου ότι η αίτηση φτάνει απευθείας στον τελικό αποδέκτη της χωρίς να μεσολαβεί ο χρόνος επικοινωνίας μεταξύ ΚΕΠ και Δήμου. Επιπρόσθετα με τον τρόπο αυτό μπορείτε να λάβετε πλήρεις ληξιαρχικές πράξεις οποιοδήποτε έτους σύνταξης.

Τα πιστοποιητικά και οι βεβαιώσεις για τα οποία μπορείτε να υποβάλετε αίτηση απευθείας στο Δήμο Ναυπλιέων είναι τα παρακάτω:

» Απόσπασμα Ληξιαρχικής Πράξης Γέννησης

Αιτηθείτε απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης γέννησης για εσάς ή τα ανήλικα παιδιά σας. Πριν υποβάλετε την αίτηση σας δείτε ΕΔΩ αν μπορείτε να την εκδώσετε άμεσα ηλεκτρονικά.

» Απόσπασμα Ληξιαρχικής Πράξης Γάμου

Αιτηθείτε απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης γάμου. Πριν υποβάλετε την αίτηση σας δείτε ΕΔΩ αν μπορείτε να την εκδώσετε άμεσα ηλεκτρονικά.

» Απόσπασμα Ληξιαρχικής Πράξης Συμφώνου Συμβίωσης

Αιτηθείτε απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης συμφώνου συμβίωσης. Πριν υποβάλετε την αίτηση σας δείτε ΕΔΩ αν μπορείτε να την εκδώσετε άμεσα ηλεκτρονικά.

» Απόσπασμα Ληξιαρχικής Πράξης Θανάτου

Αιτηθείτε απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης θανάτου.Πριν υποβάλετε την αίτηση σας δείτε ΕΔΩ αν μπορείτε να την εκδώσετε άμεσα ηλεκτρονικά

» Πιστοποιητικό Εγγύτερων Συγγενών

Αιτηθείτε την έκδοση πιστοποιητικού εγγύτερων συγγενών ενός θανόντα, εάν κατά την ημέρα θανάτου του ήσασταν εγγύτερος συγγενής. Πριν υποβάλετε την αίτηση σας δείτε ΕΔΩ αν μπορείτε να την εκδώσετε άμεσα ηλεκτρονικά

» Πιστοποιητικό Γέννησης

Αιτηθείτε την έκδοση πιστοποιητικού γέννησης για εσάς ή τα ανήλικα παιδιά σας. Πριν υποβάλετε την αίτηση σας δείτε ΕΔΩ αν μπορείτε να την εκδώσετε άμεσα ηλεκτρονικά

» Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Αιτηθείτε την έκδοση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Πριν υποβάλετε την αίτηση σας δείτε ΕΔΩ αν μπορείτε να την εκδώσετε άμεσα ηλεκτρονικά.

» Πιστοποιητικό Ιθαγένειας

Αιτηθείτε την έκδοση πιστοποιητικού ιθαγένειας για εσάς ή τα ανήλικα παιδιά σας. Πριν υποβάλετε την αίτηση σας δείτε ΕΔΩ αν μπορείτε να την εκδώσετε άμεσα ηλεκτρονικά.

» Πιστοποιητικό Εντοπιότητας

Αιτηθείτε την έκδοση πιστοποιητικού εντοπιότητας.

» Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας

Αιτηθείτε την έκδοση βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας. Δείτε ΕΔΩ αν έχει ενταχθεί ο Δήμος κατοικίας σας στο gov.gr

» Άδεια Πολιτικού Γάμου

Αιτηθείτε την έκδοση άδειας πολιτικού γάμου. Δείτε ΕΔΩ αν έχει ενταχθεί ο Δήμος κατοικίας σας στο gov.gr

gov.gr ηλεκτρονικές υπηρεσίες λογότυπο
Μπορείτε να αναζητήσετε και άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέσω του gov.gr καθώς να το μάθετε μέσω της Επιμορφωτικής Πύλης Ψηφιακών Υπηρεσιών