grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του 2019 του Δήμου Ναυπλιέων στο χθεσινό Δ.Σ., αποδεικνύοντας την υλοποίηση στόχων της Δημοτικής Αρχής μέσα από την καθημερινή δουλειά .

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στην τοποθέτησή του δήλωσε μεταξύ άλλων : "Μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, που συνεχίζει να υφίσταται, ένας θεσμός και φορέας της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να σχεδιάζει και να εκτελεί.

Ο Δήμος Ναυπλιέων είναι σήμερα εδώ, παρουσιάζοντας και σχεδιασμό και εκτέλεση έργου.

Δυστυχώς οι παρακρατήσεις σοβαρών ποσών , τα οποία θα έπρεπε κανονικά να έχουν αποδοθεί στους δήμους όλης της χώρας, δυσκολεύουν πάρα πολύ τον όποιο προγραμματισμό.

Η κατανομή των έργων στις Δημοτικές Κοινότητες πληροί τους όρους που θέτει ο Καλλικράτης και συγχρόνως αποδίδει και αποτέλεσμα έργων.

Κριτήρια κατανομής των κονδυλιών είναι και θα είναι πάντα για εμάς οι ανάγκες του τοπικού πληθυσμού , οι οποίες κρίνονται από τους ίδιους τους δημότες μας και τους φορείς τους, που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε.

Τόσο στην πόλη του Ναυπλίου το μεγάλο έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού (που αυτή τη στιγμή υλοποιείται) όσο και η κάθε ασφαλτόστρωση σε αγροτικούς δρόμους και οι παιδικές χαρές στα τοπικά μας διαμερίσματα δείχνουν τη διάθεση της Δημοτικής Αρχής για την περαιτέρω ανάπτυξη αλλά και βελτίωση της καθημερινότητας της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Το τεχνικό πρόγραμμα του 2019 (προϋπολογισμού πάνω από 10.000.000€) και όλα τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι αυτή τη στιγμή,έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν την πραγματικότητα και γι αυτό νιώθουμε ικανοποίηση γιατί σήμερα είναι σημαντικό να κάνουμε και να σχεδιάζουμε ό, τι μπορούμε και όχι απλά να ονειρευόμαστε.

Εκβάθυνση λιμανιού , ανάπλαση Οδού Αιγίου , ανάπλαση Πανικολάου - Φωτομάρα και καθέτων , κόμβος Πειραιώς , ανακαίνιση κτιρίου Τριανόν , σχολείο στο Ανυφί , πράσινο σημείο για μια άλλη διαχείριση των απορριμμάτων, αύλειοι χώροι σχολείων, 16 νέες παιδικές χαρές , ανακαίνιση ανοιχτών γηπέδων στο Δ. Α. Κ. Ν. εργασίες εξοικονόμησης ενέργειας στο κολυμβητήριό μας κ.α.

Το Ναύπλιο και όλος ο Δήμος Ναυπλιέων ζει μέρες που κάθε δήμος θα ζήλευε , αφού έχει κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στους κορυφαίους προορισμούς πανελλήνια , αλλά και παγκόσμια , φιλοξενώντας συγχρόνως παγκόσμιες εκθέσεις και συνέδρια.