grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:Από το Διεθνές Τουρνουά «Διαμαντής Ανδρώνης» στην ακαδημία της Βαλένθια ..... μια εμπειρία ζωής !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:Από το Διεθνές Τουρνουά «Διαμαντής Ανδρώνης» στην ακαδημία της Βαλένθια ..... μια εμπειρία ζωής !!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   

Από το Διεθνές Τουρνουά «Διαμαντής Ανδρώνης»

στην ακαδημία της Βαλένθια ..... μια εμπειρία ζωής !!!

Η καλή παρουσία του Γιάννη Κουτάλη στο Διεθνές Τουρνουά «Διαμαντής Ανδρώνης», που έγινε τον Απρίλιο στο Ναύπλιο, οδήγησαν την τεχνική επιτροπή του τουρνουά και τον υπεύθυνο του recruiting του προγράμματος, να τον συμπεριλάβουν στην επίλεκτη ομάδα από την Νοτιοανατολική Ευρώπη με ταλαντούχα παιδιά γεννημένα το 2003 & 2004 που αυτές τις ημέρες επισκέπτονται την ακαδημία της Βαλένθια. 

Ο Γιάννης ταξίδεψε το Σάββατο με τα υπόλοιπα παιδιά στην Βαλένθια και μέχρι την Τετάρτη 23 Μαΐου θα προπονηθεί στο "La Paterna" το προπονητικό κέντρο της Valencia CF, θα παίξει στο φιλικό παιχνίδι ενάντια στην U14 της ακαδημίας των νυχτερίδων και θα αξιολογηθεί από τους προπονητές της ομάδας.

Η U15 Elite Team από την Νοτιοανατολική Ευρώπη, με παιδιά από την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Κύπρο, την Σερβία και την Αλβανία θα παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς της Valencia CF στην La Liga ενάντ ια στην Deportivo, με τις νυχτερίδες να επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια απουσίας, απευθείας στους ομίλους του Champions League.  

Τέλος τα παιδιά της ομάδας θα ξεναγηθούν στο ιστορικό γήπεδο της Βαλένθια. Το «Μεστάγια» με χωρητικότητα 52.000 θεατές, έχει φιλοξενήσει ως έδρα της Βαλένθια, αναρίθμητους επίσημους αγώνες των «νυχτερίδων» για την Πριμέρα Ντιβισιόν, την Σεγούντα (1928-29, 1929-30, 1930-31 & 1986-87), το ισπανικό Κύπελλο και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης έχει φιλοξενήσει παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας, ανάμεσά τους και το πρώτο ιστορικά επίσημο διεθνές ματς της «φούρια ρόχα» επί ισπανικού εδάφους, στις 14 Ιουνίου του 1925.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος  μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός δήλωσε:

 «Είμαστε χαρούμενοι που η πρώτη χρονιά συνεργασίας του δήμου μας με την ακαδημία της Βαλένθια, εκτός από την διοργάνωση ενός ποιοτικού διεθνούς τουρνουά, δίνει την δυνατότητα σε ένα δικό μας νεαρό ποδοσφαιριστή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να γνωρίσει από κοντά την ακαδημία ενός μεγάλου Ευρωπαϊκού Συλλόγου. Οι εμπειρίες ενός τέτοιου ταξιδιού είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν τη δυνατότητα βελτίωσης στον άνθρωπο πρώτιστα και στον ποδοσφαιριστή.!!!»

21/05/2018