grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:Με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:Με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων

12 εκατομμύρια ευρώ περίπου για έργα και παρεμβάσεις και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες που θα εξασφαλίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του ευρύτερου Δήμου Ναυπλιέων, ενέκρινε χτες κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, διασαφήνισε ότι της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος προηγήθηκαν οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους των τοπικών συμβουλίων οι οποίες βοήθησαν στην αξιολόγηση των αναγκών των έργων σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας. Ο κ. Κωστούρος επεσήμανε την ετοιμότητα του δήμου να καταθέσει ολοκληρωμένους φακέλους για τη διεκδίκηση έργων καθώς και την έγκαιρη έναρξη όλων των διαδικασιών για την δημοπράτηση έργων.

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα περιλαμβάνονται μελέτες και έργα σε δύο κατηγορίες, αυτά που είναι συνεχιζόμενα από προηγούμενα έτη και αυτά που εμφανίζονται ως νέα για πρώτη φορά.

Σημαντική θέση έχουν τα έργα που αφορούν, διανοίξεις, ασφαλτοστρώσεις και αναπλάσεις, διαμορφώσεις κοινοχρήστων χώρων καθώς επίσης και έργα κατασκευής και συντήρησης δημοτικών κτιρίων

Η επισκευή-συντήρηση σχολικών κτιρίων είναι πάγια ανάγκη που επίσης καλύπτεται στο πρόγραμμα των παλαιών και των νέων έργων.

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων έχουν ενσωματωθεί και έργα και παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας όπως η εκβάθυνση του λιμανιού.

14/11/2017