grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:«Μαραθώνιος Ναυπλίου 2017- Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος και άλλες δράσεις σε συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν HospitalCenter»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:«Μαραθώνιος Ναυπλίου 2017- Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος και άλλες δράσεις σε συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν HospitalCenter»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μαραθώνιος Ναυπλίου 2017- Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος και άλλες δράσεις σε συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν HospitalCenter»

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου και ο Δήμος Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ), ανακοινώνει το πρόγραμμα των δράσεων για την υγεία σε συνεργασία και με την ευγενική υποστήριξη του Ερρίκος Ντυνάν HospitalCenter

Το πρόγραμμα των δράσεων περιλαμβάνει:

  • Προληπτική Καρδιολογική εξέταση για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Προετοιμασίας των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων goorunning». Το πρόγραμμα ξεκινά από την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017. Απευθύνεται στους συμμετέχοντες στο παραπάνω πρόγραμμα αλλά και στους Δημότες ανεξαρτήτου Ηλικίας που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου. Φορέας Υλοποίησης είναι η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τον Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ). Διάρκεια Προγράμματος, από 1 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη έως και τις 4 Μαρτίου ημέρα Σάββατο. Ώρα έναρξης Εξετάσεων, από Τετάρτη έως Παρασκευή: 10:00 με 17:00 και Σάββατο 10:00 με 14:00.
  • Προληπτική Καρδιολογική εξέταση την Πέμπτη 2/03/17 από κλιμάκιο ιατρών στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας
  • Εκπαιδευτική Ημερίδα το Σάββατο, 4 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο Βουλευτικόμε Θέμα: «Πρόληψη Καρδιακών Νοσημάτων: αναγνωρίζω τα σημάδια, σώζω την καρδιά μου»

Συμμετέχουν:

κ. Γ. Ανδρικόπουλος, Διευθυντής Α΄ Καρδιολογικού Τμήματος / Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης του Ερρίκος Ντυνάν HospitalCenter

κ. Κ. Κεραμιδά, Καρδιολόγος Β’ Καρδιολογικού Τμήματος του Ερρίκος Ντυνάν HospitalCenter

κ. Κ. Παναγιωτόπουλος, Καρδιολόγος