grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY: Όλα έτοιμα για το Nafplio Energy Triathlon!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY: Όλα έτοιμα για το Nafplio Energy Triathlon!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλα έτοιμα για το Nafplio Energy Triathlon!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Nafplio Energy Triathlon, την μεγαλύτερη Τριαθλητική Γιορτή της Πελοποννήσου, που διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) και την Energy Races, σε συνεργασία με την  CAREFULL και τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου &  Κ.Ο.Ναυπλίου «Εύρος». Όλα είναι έτοιμα ώστε η μαγευτική πόλη του Ναυπλίου να υποδεχθεί τους συμμετέχοντες αλλά και πλήθος επισκεπτών που θα γίνουν μέρος μιας μοναδικής εμπειρίας.

Αυτήν την Κυριακή, 19 Ιουνίου, η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο. Οι αθλητές ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, οι αθλούμενοι ανυπομονούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, οι επισκέπτες και θεατές αδημονούν να απολαύσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα ενώ οι δημότες Ναυπλίου και όλοι οι εθελοντές είναι έτοιμοι να υποδεχθούν όλους τους λάτρεις του Τριάθλου για ένα υπέροχο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Οι εγγραφές στα αγωνίσματα του NafplioEnergyTriathlonέχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλούμενοι κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου αναμένεται να συμμετάσχουν την Κυριακή. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και κάποιες, λίγες διαθέσιμες θέσεις θα δοθούν από την Γραμματεία του αγώνα (στις ώρες λειτουργίας της).

Μεγάλα ονόματα του Τριάθλου και κορυφαίοι αθλητές, όπως η Ντενίζ Δημάκη, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο Γιώργος Δανιήλ, ο Γιώργος Αλυφαντής, ο Παναγιώτης Δημόπουλος, ο Κώστας Πουλόπουλος καιο Άλκης Καφώρος θα λάβουν μέρος στο NafplioEnergyTriathlon.Στις Σκυταλοδρομίες ξεχωρίζει η ομάδα της WIND με τους: Χρήστος Μποφίλιο, Μηνά Μαλάτο και Γιώργο Διαλεκτό, που θα απογειώσουν την ενέργειά τους με ταχύτητες 4G. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχωρίζουν, ως παραδείγματα θάρρους και δύναμης, οι: Νίκος Παπαγγελής, Γιώργος Ζουμπουρλής και Μάριος Αναστασόπουλος, που θα λάβουν μέρος στο NafplioEnergyTriathlon στις κατηγορίες Paratriathlon.

Το Σάββατο το απόγευμα θα γίνει η Τεχνική Ενημέρωση των αθλητών στο «Τριανόν» στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα δοθούν όλες οι απαραίτητες οδηγίες και πληροφορίες προς τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί και Pasta Party για όλους τους συμμετέχοντες στην Πλατεία Φιλελλήνων στις 20:00 και θα έχει τα πάντα! Φαγητό, live μουσική/συναυλία, πολλή ενέργεια και θετική διάθεση για την τελευταία pre-raceσυνάντηση των αθλητών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Σάββατο, 18 Ιουνίου:

16.00 - 20.00: Λειτουργία Γραμματείας (ισόγειο Βουλευτικού)

17.00: Τεχνική ενημέρωση παιδικών αγώνων («Τριανόν» Πλατεία Συντάγματος)

18.00: Τεχνική Ενημέρωση Aquathlon («Τριανόν» Πλατεία Συντάγματος)

19.00: Τεχνική ενημέρωση Triathlon («Τριανόν» Πλατεία Συντάγματος)

20.00: Pasta party και Συναυλία (Πλατεία Φιλελλήνων)

Κυριακή, 19 Ιουνίου:

07.00 - 10.30: Λειτουργία Γραμματείας (Πλατεία Φιλελλήνων)

09.00: Εκκίνηση Sprint Triathlon (ατομικό και σκυταλοδρομίες)

09.00: Εκκίνηση Sprint Aquathlon

10.30: Εκκίνηση Super Sprint Aquathlon

11.00: Εκκίνηση Aquathlon Kids

12.00: Απονομές (Πλατεία Φιλελλήνων)

Η Garmin, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ηλεκτρονικών ειδών, και η DHL Express, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς παγκοσμίως, υποστηρίζουν το NafplioEnergyTriathlonως OfficialSponsors ενώ η WIND Ελλάς είναι ο OfficialTelecoms Partner.

Η PEARL IZUMI, η κορυφαία και εξειδικευμένη αθλητική μάρκα στον εξοπλισμό ένδυσης και υπόδησης, καθώς και η SCOTT, κορυφαίο brandποδηλάτων παγκοσμίως, συμμετέχουν στον αγώνα ως Official Partners. Το κατάστημα ποδηλάτων SELLISBIKEστο Ναύπλιο είναι OfficialPartner του NafplioEnergyTriathlon ενώ το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», η ARGOSSecurity, η LIFEGUARD HELLAS, η HIGH5, η OSHEE και η ΘG, συγκαταλέγονται επίσης ανάμεσα στους OfficialPartnersτης διοργάνωσης. 

Στους CommunicationSponsors του NafplioEnergyTriathlon περιλαμβάνονται: το www.RunningNews.gr, το MBIKE (www.mbike.gr), το www.TriNews.gr,  το SPORT24 (www.Sport24.gr), το www.DiscoverNafplio.gr, το www.Runster.gr, και το www.FitnessPulse.gr.

Επιπλέον των Χορηγών, την διοργάνωση υποστηρίζουν και Φορείς που συμβάλλουν σημαντικά στην πραγματοποίηση του NafplioEnergyTriathlonόπως: το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, η Τροχαία Ναυπλίου, η Πυροσβεστική, οι Εθελοντικές Ομάδες του Δήμου Ναυπλιέων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αλκμήνη», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανητίου, η Ακαδημία Στίβου Άργους, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας, η ΦΙΛ.Μ.Α., οι Σαμαρείτες, οι Διασώστες Ναυπλίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Άργους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Nafplio Energy Triathlon, με Πρόεδρο τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κο Δημήτρη Κωστούρο, εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες Καλή Επιτυχία!

#NafplioEnergyTriathlon

Ακολουθήστε την διοργάνωση στο Facebook @EnergyRaces το Instagram @EnergyRaces.grκαι το Twitter@EnergyRaces

---------------

Η Οργανωτική Επιτροπή του “NafplioEnergyTriathlon”

 

16/06/2016