grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY :Το λογότυπο του Nafplio Energy Triathlon 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY :Το λογότυπο του Nafplio Energy Triathlon 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το λογότυπο του Nafplio Energy Triathlon 2016

Η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει το λογότυπο τουαγώναNafplio Energy Triathlonπου θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016. Το λογότυπο σηματοδοτείτο Τρίαθλο ως ένα από τα πιο δυναμικά και εντυπωσιακά αθλήματα που συνδυάζει την κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο ενώ παράλληλα αναδεικνύει το Ναύπλιοως Αθλητικό, Τουριστικό και Πολιτιστικό προορισμό, με σήμα κατατεθέν το μαγευτικό Μπούρτζι.

Ο αγώνας NafplioEnergyTriathlonδιοργανώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή, με Πρόεδρο τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), την Energy Races, την  εταιρεία “CAREFULL” και τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ &  Κ.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ «ΕΥΡΟΣ».

Οι λάτρεις του Τριάθλουθα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Ιστορική και πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, με φόντο το Παλαμήδι, την επιβλητική χερσόνησο της Ακροναυπλίας αλλά και το μαγευτικό Μπούρτζι.Οι πιο αρχάριοιαθλούμενοι,εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο Κολύμβηση και Τρέξιμο. Οι θεατές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τρίαθλο και να μυηθούν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, περνώντας ένα όμορφο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Ναύπλιο.

Η Διοργάνωση φιλοδοξεί νακαθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Ναυπλιέων και της χώρας.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο link: http://www.energyraces.gr/register/Nafplio/ μέχρι και την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.Για το χρονικό διάστημα μέχρι τις 19 Μαΐου 2016,οι εγγραφές γίνονται με έκπτωση 25% σε όλα τα αγωνίσματα. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.energyraces.gr.

Στις 19 Ιουνίου η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο!

#NafplioEnergyTriathlon

Ακολουθήστε την διοργάνωση

στο Facebook @EnegyRaces, το Instagram @EnegyRaces.gr και το Twitter@EnergyRaces.