grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY :Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο τίμησε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY :Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο τίμησε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο τίμησε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο της τελικής φάσης των πανελλήνιων αγώνων ενώσεων και Τ.Ε παίδων 2015-2016 που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, τίμησε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την πολύτιμη υποστήριξη του και βοήθεια στο να διοργανωθεί η τελική φάση του αναπτυξιακού προγράμματος στο Ναύπλιο αλλά και για την εν γένει προσφορά του στο άθλημα, δίνοντας δια χειρός του προπονητή που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 87' κ. Κώστα Πολίτη, την φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μου τιμή να παίρνω την φανέλα της Εθνικής ομάδας, από τα χέρια ενός εκ των μεγαλυτέρων ονομάτων του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου μπάσκετ, του κ. Κώστα Πολίτη.  Είναι μεγάλη μας η χαρά που τον έχουμε κοντά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τιμ του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ για την επιλογή τους, να φιλοξενήσει η πόλη μας αυτή την διοργάνωση. Πλέον θεωρούνται φίλοι της πόλης, του Δήμου και του μπασκετικού δυναμικού της περιοχής μας».