grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY :Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πυροπροστασίας του Δήμου Ναυπλιέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY :Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πυροπροστασίας του Δήμου Ναυπλιέων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πυροπροστασίας του Δήμου Ναυπλιέων

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου του Δήμου Ναυπλιέων, για θέματα Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτήριο της Π.Ε. Αργολίδας , μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2016.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν,oΔήμαρχος Ναυπλιέων, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, εκπρόσωποι της Πυροσβεστική Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, της Δασονομίας, εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού και της Ομάδας Διάσωσης, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου. 

Στη συζήτηση που έγινε αναδείχθηκαν τα κυριότερα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και οι ενέργειες κάθε φορέα προκειμένου να προστατευτεί η περιοχή από πυρκαγιές.

 Κοινή αντίληψη όλων των συμμετεχόντων στη σύσκεψη είναι ότι το κύριο βάρος της προσπάθειας πρέπει να δοθεί στην πρόληψη η οποία αποτελεί το αποτελεσματικότερο μέσο κατά των πυρκαγιών και στην οποία μπορούν να συνεισφέρουν όλοι οι φορείς αλλά και οι πολίτες.

11/04/2016