grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY :Εγκαινιάστηκε ο 6ος βρεφονηπιακός σταθμός Ναυπλίου στην περιοχή των Νέων Εργατικών Κατοικιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY :Εγκαινιάστηκε ο 6ος βρεφονηπιακός σταθμός Ναυπλίου στην περιοχή των Νέων Εργατικών Κατοικιών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαινιάστηκε ο 6ος βρεφονηπιακός σταθμός Ναυπλίου στην περιοχή των Νέων Εργατικών Κατοικιών

Με κάθε επισημότητα και παρουσία κόσμου, έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Μαρτίου 2016 τα εγκαίνια του 6ου νεόδμητου βρεφονηπιακού παιδικού Σταθμού του Δήμου Ναυπλιέων. Ο νέος σταθμός, προϋπολογισμού 495 000 ευρώ που παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 50 μικρά παιδιά και 25 βρέφη και αναβαθμίζει έτσι, ακόμη περισσότερο, τις υποδομές του Δήμου Ναυπλιέων στο ευαίσθητο κομμάτι της εκπαίδευσης.

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος και παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Νικόλαος Αρματάς, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Αντιδήμαρχοι, και Δημοτικοί σύμβουλοι,, καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών, εργαζομένων και μικρών παιδιών.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, χαρακτήρισε τον παιδικό σταθμό στολίδι, που ολοκληρώθηκε παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ευχαρίστησε, μάλιστα, όλους όσοι βοήθησαν για την ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου έργου και συγκεκριμένα, τον πρώην Δήμαρχο Ναυπλιέων, Παναγιώτη Αναγνωσταρά που επί της δημαρχίας του χτίστηκε ο βρεφονηπιακός σταθμός, τον Αντιδήμαρχο και πρώην πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΑΝ, Δημήτρη Μπακέα, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου για την υλοποίηση και παράδοση του παιδικού σταθμού.

21/03/2016