grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY :Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στον συμπολίτη μας Δρ. Χρήστο Μαντζώρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY :Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στον συμπολίτη μας Δρ. Χρήστο Μαντζώρο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στον συμπολίτη μας Δρ. Χρήστο Μαντζώρο

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος, στον συμπολίτη μας Δρ Χρήστο Μαντζώρο, για την αγόρευση του σε επίτιμο διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο τηλεγράφημα αναφέρει:

Αγαπητέ φίλε Χρήστο

Είναι μεγάλη η τιμή, τόσο για μένα, όσο και για τον δήμο του οποίου είσαι γέννημα θρέμμα,, η αναγόρευση σου ως επίτιμος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οποιοσδήποτε επιστήμονας έχει τη μεγάλη χαρά να δει το έργο του να αναγνωρίζεται στο χώρο και απ’ τους αντιπροσώπους ενός διακεκριμένου πανεπιστημίου πρέπει έτσι κι αλλιώς να αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση. Αλλά η απονομή σε σένα μιας τέτοιας τιμητικής αναγνώρισης προκαλεί αισθήματα ευγνωμοσύνης και σε όλους εμάς που σε ξέρουμε, που σε θεωρούμε δικό μας άνθρωπο, δημότη μας. Με πραγματικά ασυνήθιστη δυσκολία, τολμώ να πω, ότι δεν βρίσκω λόγια αντάξια της στιγμής. Πιστεύω όμως ότι, πέραν απ’ οποιaδήποτε προσωπική αναγνώριση, όσο σπουδαία κι αν είναι αυτή για σένα προσωπικά, η βαθύτερη έννοια της απονομής του επίτιμου διδακτορικού τίτλου είναι η αναγνώριση μιας μαχητικής πορείας με μοναδικό σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο.