grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με την συμμετοχή πρωταθλητών τοξοβολίας οι αγώνες στην Αγία Τριάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με την συμμετοχή πρωταθλητών τοξοβολίας οι αγώνες στην Αγία Τριάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Με την συμμετοχή πρωταθλητών τοξοβολίας οι αγώνες στην Αγία Τριάδα

Ένας ακόμα σημαντικός αγώνας Τοξοβολίας διοργανώνεται για μια ακόμα φορά στην Αγία Τριάδα από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τον αθλητικό όμιλο Μέρμπακα, υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων. Πρόκειται για τον πανελλήνιο αγώνα κατάταξης σε κλειστό χώρο. Είχε προηγηθεί τον Απρίλιο του 2015 κατατακτήριος αγώνας στο ανοιχτό γήπεδο της Αγίας Τριάδας με σημαντική συμμετοχή αθλητών απ όλη την χώρα.

Πανελληνίου βεληνεκούς αθλητές και πρωταθλητές θα πάρουν μέρος σε αγώνες κατάταξης. Οι προεργασίες θα αρχίσουν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί με τον έλεγχο του εξοπλισμού και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν δοκιμαστικές βολές.

Ο αγώνας κατάταξης θα διεξαχθεί σε δύο βάρδιες. Για την Β`Κατηγορία θα διαγωνιστούν 119 αθλητές, ενώ για την Α`Κατηγορία 43.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 11.30πμ

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμβολή του Αθλητικού Ομίλου Μέρμπακα στην διάδοση της τοξοβολίας στον νομό και στην διοργάνωση για δεύτερη φορά υψηλού επιπέδου αγώνα τοξοβολίας.

Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χρήστος Καρμίρης, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό μέρος, ενώ ο πρόεδρος του αθλητικού ομίλου Μέρμπακα Γιώργος Κατσούρος μεταξύ άλλων κάλεσε τους πολίτες να αγκαλιάσουν την τοξοβολία και με την παρουσία τους στους αγώνες να ενισχύσουν τους αθλούμενους για υψηλότερες αποδόσεις, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει στο πρόσωπο του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Κωστούρου, την δημοτική αρχή για την αρωγή της στην διοργάνωση των αγώνων.

(17/12/2015)