grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «1ος Παλαμήδειος Άθλος – Επίσημα αποτελέσματα , Φωτογραφίες και Δίπλωμα συμμετοχής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «1ος Παλαμήδειος Άθλος – Επίσημα αποτελέσματα , Φωτογραφίες και Δίπλωμα συμμετοχής»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

«1ος Παλαμήδειος Άθλος – Επίσημα αποτελέσματα , Φωτογραφίες και Δίπλωμα συμμετοχής»

Η Οργανωτική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο webSite της διοργάνωσης http://nafpliocastlerun.gr/gr/apotelesmata

Οι συμμετέχοντες στον Παλαμήδειο Άθλο 5 χλμ. και των αγώνα των 10 χλμ., έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους, με την αναγραφή του ονόματος, του χρόνου τερματισμού τους και τις φωτογραφίες του αγώνα τους, επιλέγοντας το μενού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Επίσης οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 3 χλμ. τα αποτελέσματα των οποίων αναρτήθηκαν κατ’ αλφαβητική σειρά, έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους, με την αναγραφή του ονόματος, επιλέγοντας το μενού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

«Αναζητήστε: το αγώνισμα και το Όνομα η τον αριθμό συμμετοχής σας και δείτε τα στατιστικά στοιχεία της συμμετοχής σας, πάρτε το δίπλωμα και τις φωτογραφίες του τερματισμού σας.»

Τα στατιστικά στοιχεία των τερματισάντων, με αριθμό συμμετοχής είναι:

  • Παλαμήδειος Άθλος 5 χλμ.: 124
  • 10 χλμ.: 208
  • 3 χλμ.: 678

Η Οργανωτική Επιτροπή, ευχαριστεί τους φιλάθλους δρομείς, τους κατοίκους Αργολίδας και τους Δημότες Ναυπλίου, τους θεσμικούς φορείς, τους Εθελοντές και τους χορηγούς για την υποστήριξη των αγώνων και ευχαριστεί και πάλι όλους τους συμμετέχοντες, για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

Καλή συνάντηση στον 2ο Παλαμήδειο Άθλο στις 27 Νοεμβρίου του 2016.