grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις «NafplioCastleRun- Δοκίμασε και εσύ τα όριά σου!» Η New Balance Μεγάλος Χορηγόςτου Nafplio Castle Run!

«NafplioCastleRun- Δοκίμασε και εσύ τα όριά σου!» Η New Balance Μεγάλος Χορηγόςτου Nafplio Castle Run!

NAUPLIO PALAMIDIOS ATHLOS39

 Η παγκοσμίως no1 εταιρεία running, New Balance, τρέχει για ακόμη μια ακόμα χρονιά μαζί μας στο Nafplio Castle Runκαι έχει προετοιμάσει πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες!

Συγκεκριμένα:

Η New Balance προσφέρει στις 140 πρώτες εγγραφές των αγωνισμάτων του Παλαμήδειου Άθλου και των 10 χλμ. ένα BottleBelt! ειδικά σχεδιασμένο για δρομείς.

Κάνε την εγγραφή σου τώρα και κέρδισε! https://www.nafpliocastlerun.gr/eggrafes/ 

*Για την συμμετοχή στην παραλαβή του δώρου, οι εγγραφές υπολογίζονται από το άνοιγμα των εγγραφών.

Ακόμα, κληρώνει, αμέσως μετά την ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων, σε 4 τυχερούς δρομείς (2 άνδρες – 2 γυναίκες) του Παλαμήδειου Άθλου & των 10 χλμ. το νέο ανυπέρβλητο 890v6!

Ενώ, την ευκαιρία να κάνουν δικό τους το νέο 890v6 θα έχουν καιοι δρομείς που θα βρεθούνστο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου ανδρών και γυναικών στααγωνίσματα του Παλαμήδειου Άθλου και 10 χλμ.

«Δοκίμασε και εσύ τα όριά σου»!

Ο «Παλαμήδειος Άθλος» περιλαμβάνει τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ της αγωνιστικής ανόδου του κάστρου του Παλαμηδίου το οποίο αριθμεί 999 σκαλοπάτια (850μ. με ανωφέρεια) και στη συνέχεια συνδυάζεται με την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή 4,150 χλμ. καθόδου από το κάστρο, αποτελώντας έναν ενιαίο αγώνα 5 χλμ., τον Παλαμήδειο Άθλο.

Η Διοργάνωση επιπλέον περιλαμβάνειαγώνα δρόμου 10 χλμ. με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. για όλους καθώς και 1.5 χλμ. juniorrun για τις μικρές ηλικίες και τους συνοδούς τους!

Για πληροφορίες και εγγραφές:https://www.nafpliocastlerun.gr/

Δείτε το promo-video του Παλαμήδειου Άθλου 18:  https://goo.gl/sje1fu

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του «Nafplio Castle Run»! το τριήμερο 23-25/11/18.