grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις «Αύγουστος και Μνημεία» Βραδιά Πανσελήνου στο κάστρο του Παλαμηδίου με τον Διονύση Σαββόπουλο

«Αύγουστος και Μνημεία» Βραδιά Πανσελήνου στο κάστρο του Παλαμηδίου με τον Διονύση Σαββόπουλο

 Η Κ Ε Ν Φμ

 Το τελευταίο Σάββατο του καλοκαιριού, 25 Αυγούστου 2018, ακολουθώντας τα βήματα των προγόνων μας, θα βρεθούμε στο κάστρο του Παλαμήδιου, όπου θα μπορέσουμε να περιπλανηθούμε και να ονειρευτούμε κάτω από το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου. Στην διαδρομή μας αυτή θα μας συντροφέψουν ο Διονύσης Σαββόπουλος, με το δεξιοτέχνη του μπάσου Γιώτη Κιουρτσόγλου, τον πιανίστα Στάθη Άννινο και τον Καλλίστρατο Δρακόπουλο στα τύμπανα, οι οποίοι θα συναντηθούν στο Παλαμήδι, στο πλαίσιο της μεγάλης διοργάνωσης του Δήμου Ναυπλιέων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, «Αύγουστος και Μνημεία».

 

Σε μια μαγική συναυλία ο Διονύσης Σαββόπουλος θα παρουσιάσει ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του και στη φωνή του. Θα ξετυλίξει μια παράσταση που διατρέχει όλη του την μουσική πορεία διαλέγοντας τραγούδια που φέρνουν την μοναδική και ξεχωριστή του σφραγίδα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9:00 το βράδυ, ενώ οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 8:00.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και για την διευκόλυνση μας θα υπάρχουν μικρά λεωφορεία που θα μας μεταφέρουν από την διασταύρωση, Καραθώνας –Παλαμηδίου, στην είσοδο του κάστρου. Από κει θα περπατήσουμε μέχρι την εσωτερική αυλή του φρουρίου έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Αντρέα όπου θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση. Μπορεί να κάνουμε μερικά βήματα παραπάνω, αλλά το τοπίο και η μουσική σίγουρα, θα σας ανταμείψουν.