grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις «Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018 – Nafplio Marathon 2018» «Η ΚΤΕΛ Αργολίδας για μία ακόμα χρονιά στο πλευρό του Μαραθωνίου Ναυπλίου!»

«Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018 – Nafplio Marathon 2018» «Η ΚΤΕΛ Αργολίδας για μία ακόμα χρονιά στο πλευρό του Μαραθωνίου Ναυπλίου!»

NAUPLIO 4 MARATHONIOS24

 

  

Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε. είναι ο Επίσημος Φορέας για τη μετακίνηση των Δρομέων για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018 που θα διοργανωθεί στις 4 Μαρτίου στο Ναύπλιο.

 

Συγκεκριμένα, προσφέρει παροχή 50% έκπτωση στο κόστος μετακίνησης μετ’ επιστροφής σε όλα τα δρομολόγια από και προς το Ναύπλιο για την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα 2-3-4-5/03/18. Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια, την επιβεβαίωση που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για την συμμετοχή τους στον «Μαραθώνιο Ναυπλίου», μαζί με την ταυτότητα τους.

Επιπλέον, η ΚΤΕΛ Αργολίδας έχει υλοποιήσει στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα, εφαρμογή στην οποία ο ενδιαφερόμενος ακολουθώντας τα επί μέρους στάδια πχ. Επιλογή σταθμού επιβίβασης, Επιλογή σταθμού προορισμού, Ώρα αναχώρησης κλπ., μπορεί να προχωρήσει στην ηλεκτρονική έκδοση του εισιτηρίου του, στην επιλογή Μαραθώνιος 2018. Για να μπορέσει να υλοποιηθεί η έκπτωση θα πρέπει να συμπληρωθεί ο κωδικός εγγραφής καθώς και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου.  https://eticket.ktelargolida.gr/gr

Προσοχή: για πολυπληθείς ομάδες η  διαδικασία που συστήνεται είναι η ΕΓΚΑΙΡΗ ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων ώστε να αξιολογηθεί από τους υπευθύνους του ΚΤΕΛ η δρομολόγηση εκτάκτων δρομολογίων λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Η Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά την ΚΤΕΛ Αργολίδας για την πολύ σημαντική συμβολή της στην μετακίνηση των συμμετεχόντων άλλα και για όλες τις άλλες παροχές και διευκόλυνσης στις δωρεάν εσωτερικές μετακινήσεις αλλά και στην προβολή της διοργάνωσης!

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση των προσφορών στη διαμονή και την εστίαση!

www.nafpliomarathon.grκαι www.facebook.com/NafplioMarathonGR/

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο όμορφο Ναύπλιο στη Διοργάνωση του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου!