grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Σχολείο από την Πάτρα επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο – Εντυπωσιασμένοι από την ιστορία της πόλης

Σχολείο από την Πάτρα επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο – Εντυπωσιασμένοι από την ιστορία της πόλης

sxoleio patron

 Οι μαθητές του 9ου Γυμνάσιου Πατρών, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016 , την αίθουσα του Βουλευτικού και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο.

Οι μαθητές βρέθηκαν στο Ναύπλιο και έδωσαν παράσταση με θέμα την ιστορία του Ναυπλίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας, με τίτλο «Γίνομαι ηθοποιός στο Μεγάλο μας Τσίρκο ακροβατώντας στην Ελληνική Ιστορία», καθώς και του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Έφηβοι, Ενεργοί Πολίτες με τις Μνήμες του Παρελθόντος διαχειρίζονται την διαφορετικότητα στο Παρόν».

Στο περιθώριο αυτό, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και να τον ρωτήσουν για την ιστορία της πόλης, αλλά και για την λειτουργία του Δήμου Ναυπλιέων. Ο κ. Κωστούρος, όποτε του δίνεται η ευκαιρία, συμμετέχει με μεγάλη χαρά σε αυτές τις συζητήσεις με τα παιδιά, αφού τις θεωρεί άκρως εποικοδομητικές και για τον ίδιο αλλά και για τους μικρούς συνομιλητές του.