grflag           enflag                   
       

gov.gr δημος ναυπλιεων ψηφιακη εκδοση εγγραφων

 

Βιβλιοθήκη του Φουγάρου

 
anthos16
                                                      Άποψη των εσωτερικών χώρων της βιβλιοθήκης
 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Κύτταρο του Φουγάρου, η Βιβλιοθήκη Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, τροφοδοτεί και στηρίζει τις πνευματικές και δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας, υποστηρίζοντας το έργο του Φουγάρου.

anthos14    anthos15

ΟΡΑΜΑ
Χώρος Σκέψης, Αναζήτησης, Επικοινωνίας. Κέντρο Γνώσης και Δημιουργικής Έκφρασης για μικρούς και μεγάλους. Καλλιεργεί δημιουργικά το ζην ενσυνειδήτως.

Η Βιβλιοθήκη του ΦΟΥΓΑΡΟΥ ιδρύθηκε το 2000. Δημιουργήθηκε από την προσωπική βιβλιοθήκη της Φλωρίκας Π. Κυριακοπούλου και στη συνέχεια εμπλουτίστηκε από άλλες δωρεές βιβλίων, περιοδικών και οπτικοακουστικού υλικού.

Πρόκειται για μία τρίγλωσση ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ με 30.000 τόμους βιβλίων & 150 τίτλους περιοδικών, εκδόσεων & εφημερίδων, στην ελληνική, αγγλική, και γαλλική γλώσσα. Η Βιβλιοθήκη διαθέτει επίσης βιβλία ιταλικά, ρώσικα & ισπανικά!

Δυναμικό κύτταρο γνώσης, υπηρετεί την αποστολή της με εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, παραστάσεις, εργαστήρια, βραδυνές αναγνώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Συνεργάζεται με τοπικούς πολιτιστικούς φορείς, μουσεία, πινακοθήκες, σχολεία, επαγγελματικές σχολές & πανεπιστήμια.

anthos10    anthos11

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, φοιτητές του Harvard και συνεργαζόμενων με αυτό ιδρυμάτων, προσφέρουν εθελοντική εργασία και υποστήριξη στις δραστηριότητες και το έργο της.

Στο χώρο της Βιβλιοθήκης εκτίθεται ένα μέρος από τη συλλογή σύγχρονης τέχνης της Φλωρίκας Κυριακοπούλου, που κατά περιόδους εναλλάσσεται.

anthos13    anthos12    
 

LIBRARY

+30 27520. 47380
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Δευτέρα – Τρίτη: κλειστά
Τετάρτη – Κυριακή: 12:00 – 20:00

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024

nafplio sea access amea

 

Ωράριο λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων και μουσείων Αργολίδας

 

nafpliaka analekta 09102015

spitaki anakyklosis

 A webbaner

 banner

Diavgeia

sxooap mideas

 

symvoules anakyklosis 01

Ημερολόγιο

Παρασκευή
29
Μαρτίου
Β' Χαιρετισμοί,
Μάρκου Αρεθουσίων, Κυρίλλου, Ευσταθίου

nafpliaki2

 

icons-your-europe

 

banner_sxediasmos